Therapie Assen
telefoonnummer psycholoog assen 06 - 1106 0302
e-mailadres psycholoog assen info@therapie-in-assen.nl
psycholoog assen Blijdensteinstraat 4 Assen Blijdensteinstraat 4, Assen
psycholoog Assen

Over therapeut Tanja Satijn

Ik ben Tanja Satijn, ik ben geboren in 1966. Ik ben getrouwd en samen hebben we twee getrouwde kinderen en vijf kleinkinderen. Sinds 2016 ben ik werkzaak als kindertherapeut bij Setar maar daarvoor heb ik ruim 18 jaar als leerkracht in het onderwijs gewerkt. Naast leerkracht ben ik intern begeleider geweest en onderbouwcoördinator.

Toen ontdekte ik dat mijn hart uitging naar de kinderen die extra aandacht nodig hadden. Ik volgde daarom de opleiding kindertherapie bij Bureau De Roos en als kindertherapeut kreeg ik de mogelijkheid om die zorg aan kinderen te geven.

Het verlangen om met volwassenen te willen werken begon bij mijn eigen proces, ik zocht jaren geleden hulp. Ik merkte dat die hulp me ruimte gaf om nieuwe keuzes te maken, los te komen van gewoonten die me in de weg stonden om mezelf te zijn. Het heeft mij zoveel moois gebracht in mijn eigen leven maar ook in relatie met anderen.

Als psychosociaal therapeut wil ik graag mensen helpen om inzicht te krijgen zodat zij nieuwe keuzes kunnen maken en zij werkelijk kunt gaan leven vanuit liefde voor jezelf en in relatie met anderen.

Ik ben afgestudeerd als psychosociaal therapeut bij De Roosopleidingen en het is mijn verlangen om mensen te helpen om een nieuwe weg in te slaan.

Heeft u nog vragen?

psycholoog Assen contact
Therapie Assen is lid van:
vereniging eerstelijnspsychologen RBCZ