Therapie Assen
telefoonnummer psycholoog assen 06 - 1106 0302
e-mailadres psycholoog assen info@therapie-in-assen.nl
psycholoog assen Blijdensteinstraat 4 Assen Blijdensteinstraat 4, Assen
psycholoog Assen

Over therapeut Martin Landegge

Mijn naam is Martin Landegge, geboren in 1972 en ben sinds mijn 20ste werkzaam in de gezondheidszorg in functies op HBO-niveau. Dit in de sector SGLVB (sterk gedragsgestoord met licht verstandelijke beperking) met allerlei aanverwante problematieken zoals psychiatrische problemen, verslaving e.d. Tevens heb ik diverse HBO-opleidingen gedaan en ben ik ook casemanager.

Ik heb de opleiding Psychosociaal Therapeut, Kindertherapeut en Relatietherapeut afgerond bij Bureau De Roos in Epe.†Hierbij ook de PSBK opleiding (afgerond in 2016) en ben aangesloten bij diverse beroepsverenigingen zoals de NFG, Nederlandse Federatie Gezondheidszorg en de RBCZ.

Ik heb een vriendin die ook dezelfde opleidingen gedaan heeft bij Bureau de Roos op het moment dat ik de opleidingen ook deed.

"Vraag je niet af wat de wereld nodig heeft maar vraag je af waardoor je hart tot leven komt en ga dat doen. Want wat de wereld nodig heeft zijn mensen die tot leven zijn gekomen". Een citaat die ik ooit†las in een boek genaamd "De ongetemde man" van John Eldredge. En dat is waar ik voor sta en mensen daarbij wil helpen, mee onderweg wil zijn om hun hart, wie ze zijn, terug te mogen vinden. Al vanaf jongs af aan is dat mijn passie en waar ik wil voor strijden!

Heeft u nog vragen?

psycholoog Assen contact
Therapie Assen is lid van:
vereniging eerstelijnspsychologen RBCZ